Groupcare søger en svensktalende studerende

d. 13. juni 2019

Ønsker du at blive en central del af den fortsatte udvikling i en vækstvirksomhed med højt til loftet og de bedste kunder i markedet? Så har vi stillingen til dig! Groupcare søger lige nu en svensktalende studerende til vores kommunikationsteam i København.

Som ansat i Groupcare vil du blive del af en ambitiøs organisation med vokseværk i antallet af kunder, både her i Danmark og i resten af Norden. Derfor håber vi, at du vil bidrage med motivation og foreningsfaglig nysgerrighed, der kan understøtte den fortsatte udvikling.

Hvem er vi?

Groupcare leverer it-systemer og rådgiver professionelle foreninger og medlemsorganisationer. Vi styrker vores kunders forretningsgrundlag gennem it-løsninger og medlemsservices, der tager udgangspunkt i den enkelte organisation og deres medlemmer. Vores mål er, at udvikle, støtte og servicere nordiske foreninger på baggrund af viden om samspillet mellem forening, medlem og it.

Om stillingen:

Vi er som virksomhed inde i en rivende udvikling med spændende projekter og fokus på de svenske og norske markeder. Derfor har vi brug for et ekstra skarpt hoved i København til at assistere i det daglige arbejde særligt med fokus på markedsføring i Sverige (i samarbejde med vores svenske kollega i Stockholm). Vi forventer, at du har en grundlæggende forståelse for markedsføring/kommunikation og nysgerrighed på foreninger.

Som ansat hos Groupcare kommer du til at arbejde tæt sammen med kommunikation- og salgsteamet samt vores direktør, og du vil få opgaver, der passer netop til dig. Vi går meget op i, at du som student i Groupcare hele tiden føler dig udfordret og motiveret på nye arbejdsopgaver, da vi på den måde får mest muligt gavn af hinanden.

Din arbejdsplads vil være i København, hvor du vil blive en del af en lille enhed i en mindre virksomhed med 23 ansatte – så du vil komme til at være tæt på beslutningstagerne, ligesom du selv vil have stor indflydelse på dine arbejdsopgaver. Det betyder også, at vi har brug for en person, der socialt vil passe godt ind, og som er frisk på at tage ansvar.

Dine arbejdsområder:

  • Markedsføringsaktiviteter
  • Planlægning af arrangementer og aktiviteter
  • Udarbejdelse af tekster til web og nyhedsbreve
  • Kampagnearbejde

Vi foreventer at du:

  • Er studerende på en relevant uddannelse
  • Har flair og forståelse for it
  • Er nysgerrig på foreninger

Løn- og ansættelsesforhold:

Arbejdstiden vil være 15 timer ugentligt, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til eksamensperioder, etc. Lønnen er på 145 kr. i timen.

Ansøgning:

Lyder stillingen lige som noget for dig og har du lyst til at blive en del af et sammentømret team med højt til loftet, så send os dit CV og ansøgning som vedhæftet PDF til: ela@groupcare.com hurtigst muligt. Skriv venligst ”Ansøgning student” i emnefeltet. Vi vil kalde ind til samtaler løbende.

Vil du høre mere om stillingen, eller om hvordan det er at arbejde i Groupcare, er du velkommen til at kontakte kommunikationskonsulent, Erlend Ludvig Alvsvåg, på mail ela@groupcare.com.

2019-09-12T13:04:04+00:00