Morgenmøde: Sådan forbedrer du din medlemskommunikation med adfærdsdesign

Den sammenhængende medlemsmodel
Tilmeld dig her

Dette morgenmøde er skræddersyet til foreningen, der ønsker at skabe bedre oplevelser for medlemmerne gennem mere intuitiv kommunikation. Med sig får deltageren indsigter og redskaber fra adfærdsvidenskaberne om hvad man som forening kan gøre internt såvel som eksternt.

Adfærdsdesign trækker på de seneste 60 års adfærdsforskning i, hvordan vi alle sammen faktisk forstår, beslutter og handler. Adfærd er målet med meget kommunikation, men i den benhårde kamp for opmærksomhed bliver likes ofte forvekslet med succes.

Det får du med dig:

  • Oplægget viser gennem konkrete eksempler, hvordan I kan gøre det lettere for jeres målgrupper – både medlemmer og medarbejdere – at forstå jeres budskaber, og endnu vigtigere, hvordan I kan øge sandsynligheden for, at de handler på dem.
  • For foreninger er den udfordring ekstra stor. Der er langt fra hovedkontorets måltal ud til faktisk handling i lokalafdelingen, og det er svært at bevare relevans, og dermed legitimitet, hvis ens produkter og services kun efterspørges i særlige vinduer af medlemmernes livscyklus.
  • Fra biologiens side er vi nemlig bedst – ja, faktisk hardwired – til at forholde os til ting, vi direkte kan opleve og sanse nu og her (det er blandt andet derfor pension er så kedeligt)
  • Oplæggets pointer operationaliseres i 7 guidelines, der kan hjælpe jer med at arbejde systematisk med at kommunikere til mennesker på måder, der gør det mere naturligt for os at forstå, huske og handle.

Om oplægsholderen:

Christian Bergmann Mølgaard er stifter og medejer af konsulentbureauet deepR, som netop er grundlagt i februar 2019. Han er en af landets førende eksperter inden for anvendt adfærdsforskning og adfærdspåvirkende kommunikation.

Gennem de seneste 6 år har Christian spillet en central rolle i etablering og udvikling af adfærdsbureauet /KL.7, og ikke mindst adfærdsdesign som rådgiverdisciplin.

Christian har arbejdet som rådgiver for blandt andre; DGI, Dansk Industri, HK, Danmarks Naturfredningsforening, Diabetesforeningen, Børns Vilkår og mange andre.

2019-09-25T14:49:45+00:00