Selvbetjeningsløsningen Membersite 2019-12-09T11:39:41+00:00

Selvbetjeningsløsning til foreninger

Selvbetjeningsløsningen Membersite er en simpel ’hjemmeside’, som medlemmerne bliver ledt over på, når de logger sig ind på selvbetjeningen på foreningens hjemmeside. Membersite tilpasses så det ligner jeres egen hjemmeside, så medlemmerne ikke oplever forskel. På den måde får foreningen en smart og billig løsning med hurtig implementering, da det er udviklet sammen med Membercare.

Membersite giver medlemmer og frivillige selvbetjening, så ansatte i sekretariatet bliver fri for tidskrævende manuelle indtastningsopgaver. I får dermed frigivet flere interne ressourcer, som i stedet kan bruges på det værdiskabende arbejde med medlemmerne.

Selvbetjeningsløsningen Membersite er en simpel ’hjemmeside’, som medlemmerne bliver ledt over på, når de logger sig ind på selvbetjeningen på foreningens hjemmeside. Membersite tilpasses så det ligner jeres egen hjemmeside, så medlemmerne ikke oplever forskel.

Selvbetjening

Selvbetjening

Membersite åbner op for selvbetjening for medlemmerne så de bl.a. selv kan tilmelde sig arrangementer, redigere medlemsoplysninger og meget andet. Alt selvbetjening klares med direkte integration til medlemssystemet.

Automatisering

Automatisering

Den direkte integration mellem medlemssystemet og Membersite giver smartere og automatiserede arbejdsgange. Det betyder, at sekretariatet slipper for selv at indtaste data i forbindelse med de enkelte handlinger – hvormed tid og hænder frigives til det nære værdiskabende arbejde.

De frivillige

De frivillige

Selvbetjeningen tillader frivillige og politikere i den decentrale organisation at indhente medlemslister, restancelister og meget andet via Membersitet med integration til medlemssystemet. Det gør hverdagen lettere og styrker indsatsen i den decentrale organisation.

Det siger vores kunder

Chris Preuss formand for Venstre Ungdom

”Den nye sammenhængende løsning fra Groupcare har betydet, at vi har fået automatiseret hele vores medlemsproces, så vi ikke længere skal dobbeltindtaste."

"Før skulle medlemmet selv indtaste alle sine oplysninger gennem webshoppen, hvorefter vi i sekretariatet skulle indtaste det hele i vores gamle system. Nu kan vi i stedet bruge mere tid på det værdiskabende arbejde.”


- Chris Preuss, formand for Venstre Ungdom

Henrik Andersen, digitalchef, Venstre


”En af fordelene ved Groupcares sammenhængende medlemsløsning er, at man som kunde - i samspil med de andre kunder - er med i udviklingen og kan spille ind med ideer. Man kan godt kalde tilgangen for kollektivistisk. Som venstremand er det ikke så ofte jeg benytter netop ordet kollektivistisk i en positiv kontekst, men det er ikke desto mindre tilfældet her”.

- Henrik Andersen, Digital chef, Venstre

Pernille Kristensen, medlemsadministrator, SF

”Implementeringen er foregået så smertefrit som muligt. Når der har været issues som der altid vil være i sådan et projekt, så var Groupcare super hurtige til at imødekomme dem. Jeg er fx dybt imponeret af hvordan de har konverteret data fra det gamle system”.

”I det hele taget har de været rigtig gode til at fornemme vores behov.”

- Pernille Kristensen, medlemsadministrator, SF

"Senterpartiets lokale tillitsvalgte har med Membersite god innsikt i egne medlemslister og kan sende SMS til styret og medlemmer. Via Community får i tillegg både medlemmer, tillitsvalgte og folkevalgte gode samhandlingsmuligheter via bl.a. e-post, diskusjonsforum, fildeling og arrangementer. Vår ambisjon er at dette blir den digitale arbeidsflaten for hele organisasjonen. Groupcare er en svært lydhør leverandør som hører på kundene og utvikler det vi har behov for. Når de andre kundene i tillegg er lik oss, blir dette en perfekt match!"
– Anders Eidsvaag Graven, Økonomi-/IT-ansvarlig, Senterpartiet

Er du interesseret i at høre mere om Membersite?

Vi tager altid gerne en snak – Kontakt os her

Anvendelse

Medlemskab

Medlemskab

Sekretariatet kan oprette og lukke medlemskaber – og medlemmerne kan selv købe medlemskab via selvbetjeningen. Blandt meget andet er det muligt at oprette adressebaserede medlemskaber.

Min profil

Min profil

Visning af egne kontaktoplysninger, ansættelser, interesser, udvalgsposter mv. Medlemmernes oplysninger kan rettes og opdateres af både de ansatte og medlemmerne selv.

Donationer

Donationer

Medlemmer og andre interessenter kan donere faste bidrag eller selvvalgte beløb via selvbetjeningen. Medlemmer kan få vist deres faste bidrag og enkeltdonationer siden under “Donation”.

Arrangementer

Arrangementer

Ansatte og frivillige kan fremsøge arrangementer og lave rettelser samt massetilmelde medlemmer til arrangementer. Medlemmerne kan til- og afmelde sig arrangementer samt se arrangementhistorik.

Betaling

Betaling

Medlemmerne kan foretage betalinger via faktura og betalingskort online samt se deres økonomitransaktioner. Derudover kan betalingskort gemmes og medlemmet kan tilmelde sig automatisk kortbetaling.

Sms udsendelser

Sms udsendelser

Udsend sms til medlemmer og udvalgsposter i oprettede netværk. Medlemmer kan vælge om de vil modtage sms’er eller ej. Det sikrer sekretariatet kun at udsende sms’er til de medlemmer der ønsker at modtage dem.

Vil du vide mere om Membersite?

Her kan du se en præsentationsvideo af Membersite, der giver et overblik over, hvad Membersite kan, og hvordan det er integreret til Membercare.

Bliv klogere på hvordan Membersite kan gavne din forening.

Prisvenligt alternativ

Alternativet til Membersite er, at jeres hjemmeside integreres via webservice til medlemssystemet. Dette er dog en dyr løsning, der ofte medfører en del besvær og ressourcer. Udover at det i sig selv er en dyr manøvre, skal man være opmærksom på, at hele processen skal gentages i tilfælde af, at foreningen vil have ny hjemmeside. Selvbetjening med Membersitet er en billig løsning, da det er udviklet direkte til Membercare og derfor i forvejen følger Membercares it-logikker. Samtidig giver Membersite den fordel, at foreningen kan skifte hjemmeside uden, at det kræver en masse ekstra ressourcer. Membersitet er dét bindeled, der sikrer jer, at omkostningerne holdes nede samtidig med, at I kan bevare fleksibiliteten på jeres hjemmeside og tilbyde medlemmer og frivillige simpel selvbetjening.

Selvbetjening med Membersitet er en billig løsning, da det er udviklet direkte til Membercare og derfor i forvejen følger Membercares it-logikker. Samtidig giver Membersite den fordel, at foreningen kan skifte hjemmeside uden, at det kræver en masse ekstra ressourcer. Membersitet er dét bindeled, der sikrer jer, at omkostningerne holdes nede samtidig med, at I kan bevare fleksibiliteten på jeres hjemmeside og tilbyde medlemmer og frivillige simpel selvbetjening.

Det handler også om mennesker

“It projekter er 80% mennesker og 20% teknik. Ofte behandles det omvendt – vi har fokus på organisationen og menneskene bag teknikken.” – Lisbeth Bekker, adm. direktør, Groupcare

Et godt medlemssystem skal have de funktionaliteter og integrationer, der giver de bedst mulige betingelser for at servicere medlemmerne. Men funktionalitet og teknik er ikke alt. Mindst lige så vigtigt er organisationen og menneskerne der arbejder med systemet i det daglige.

Dét stiller krav til leverandøren om at have blik for de organisatoriske forhold, de kommende brugere og samspillet her imellem. Groupcare tænker ikke kun it, vi tænker i lige så høj grad organisation og brugere, da jeres daglige arbejde i sidste ende afspejler den oplevelse medlemmet sidder tilbage med.