Medlemssystemet Membercare 2019-09-09T16:16:46+00:00

Medlemssystem til foreninger

Medlemssystemet Membercare er et standardsystem til håndtering af medlemmer, der er udviklet med medlemmet i centrum. Det betyder, at et medlem er et medlem og ikke en ”kontakt” eller en ”debitor”. Dét gælder, hvad end organisationens medlemmer er personer, firmaer eller foreninger.

Løsningen er webbaseret og baseret på egenudviklet software. Derfor er løsningen ikke bundet op på noget bestemt tredjeparts økonomi- eller CRM-system. Det gør, at Membercare er fri af dyre licenser til tredjepart, hvilket gør prissætningen meget konkurrencedygtig uden kompromis med kvalitet eller funktionalitet.

Medlemssystemet Membercare er et standardsystem til håndtering af medlemmer, der er udviklet med medlemmet i centrum.

Standardsystem

Standardsystem

Membercare er en standardløsning, hvor alle funktioner er samlet i ét system. Det betyder at alt funktionalitet og udvikling kommer samtlige kunder til gode – hvorfor man som kunde slipper for dyr og krævende systemudvikling.

Et produkt i bevægelse

Et produkt i bevægelse

Membercare udvikles løbende, og nye funktioner i Membercare bliver en del af standardløsningen. Man sikres at være på altid opdateret teknologi uden behov for komplicerede og dyre opgraderinger efter en årrække, da der i løsningen er inkluderet en årlig opgradering.

Automatiserede arbejdsgange

Automatiserede arbejdsgange

De mange funktioner og integrationer sikrer automatisering af mange manuelle funktioner. Det hjælper til at frigive hænder i sekretariatet, som i stedet kan bruges på det nære værdiskabende foreningsarbejde.

Rige integrationsmuligheder

Membercare er egenudviklet og ikke er bundet op på nogle dyre tredjepartslicenser. Derfor kan brugerne vælge lige netop det økonomisystem, ESDH-system, nyhedsbrevklient, etc., som man ønsker integreret i sin samlede medlemsløsning. Membercare kan simpelt integreres til andre systemer – og en lang række integrationer er allerede udviklet på baggrund af vores kunders ønsker og behov.

Integrationsmuligheder

Det siger vores kunder

Chris Preuss formand for Venstre Ungdom

”Den nye sammenhængende løsning fra Groupcare har betydet, at vi har fået automatiseret hele vores medlemsproces, så vi ikke længere skal dobbeltindtaste."

"Før skulle medlemmet selv indtaste alle sine oplysninger gennem webshoppen, hvorefter vi i sekretariatet skulle indtaste det hele i vores gamle system. Nu kan vi i stedet bruge mere tid på det værdiskabende arbejde.”


- Chris Preuss, formand for Venstre Ungdom

Henrik Andersen, digitalchef, Venstre


”En af fordelene ved Groupcares sammenhængende medlemsløsning er, at man som kunde - i samspil med de andre kunder - er med i udviklingen og kan spille ind med ideer. Man kan godt kalde tilgangen for kollektivistisk. Som venstremand er det ikke så ofte jeg benytter netop ordet kollektivistisk i en positiv kontekst, men det er ikke desto mindre tilfældet her”.

- Henrik Andersen, Digital chef, Venstre

Pernille Kristensen, medlemsadministrator, SF

”Implementeringen er foregået så smertefrit som muligt. Når der har været issues som der altid vil være i sådan et projekt, så var Groupcare super hurtige til at imødekomme dem. Jeg er fx dybt imponeret af hvordan de har konverteret data fra det gamle system”.

”I det hele taget har de været rigtig gode til at fornemme vores behov.”

- Pernille Kristensen, medlemsadministrator, SF

"Senterpartiets lokale tillitsvalgte har med Membersite god innsikt i egne medlemslister og kan sende SMS til styret og medlemmer. Via Community får i tillegg både medlemmer, tillitsvalgte og folkevalgte gode samhandlingsmuligheter via bl.a. e-post, diskusjonsforum, fildeling og arrangementer. Vår ambisjon er at dette blir den digitale arbeidsflaten for hele organisasjonen. Groupcare er en svært lydhør leverandør som hører på kundene og utvikler det vi har behov for. Når de andre kundene i tillegg er lik oss, blir dette en perfekt match!"
– Anders Eidsvaag Graven, Økonomi-/IT-ansvarlig, Senterpartiet

Er du interesseret i at høre mere om Membercare?

Vi tager altid gerne en snak – Kontakt os her

Anvendelse

Medlemsregister

Medlemsregister

Registrering og håndtering af medlemmer som både kan være person, firma og forening.

Søgning

Søgning

Avancerede søgemuligheder gør det nemt for de ansatte at finde medlemmet.

Kontingentberegning

Kontingentberegning

Systemet indeholder avancerede værktøjer til kontingentberegning.

Arrangementshåndtering

Arrangementshåndtering

Opret og administrer selv de mest avancerede arrangementer, kurser og konferencer.

Butik

Butik

Indeholder funktioner til at oprette og opkræve ordrer samt se ordrer der ikke er betalt.

Abonnementer

Abonnementer

Administrer alle tænkelig abonnementer og tilpas dem forskellige medlemstyper.

E-mail udsendelser

E-mail udsendelser

Giver mulighed for automatisk udsendelse af e-mails til medlemmerne.

Udvalgsposter

Udvalgsposter

Tildeles medlemmer, der har en særlig funktion i foreningen. Foreningen kan kommunikere med bestemt grupper ved at knytte udvalg sammen i netværk.

Dataudtræk og rapporter

Dataudtræk og rapporter

Giver et hurtigt overblik over bl.a. deltagere på arrangementer eller medlemmer og medlemstyper på ens netværk, og kan let eksporteres til Excel.

Det handler også om mennesker

“It projekter er 80% mennesker og 20% teknik. Ofte behandles det omvendt – vi har fokus på organisationen og menneskene bag teknikken.” – Lisbeth Bekker, adm. direktør, Groupcare

Et godt medlemssystem skal have de funktionaliteter og integrationer, der giver de bedst mulige betingelser for at servicere medlemmerne. Men funktionalitet og teknik er ikke alt. Mindst lige så vigtigt er organisationen og menneskerne der arbejder med systemet i det daglige.

Dét stiller krav til leverandøren om at have blik for de organisatoriske forhold, de kommende brugere og samspillet her imellem. Groupcare tænker ikke kun it, vi tænker i lige så høj grad organisation og brugere, da jeres daglige arbejde i sidste ende afspejler den oplevelse medlemmet sidder tilbage med.

Jeg er på jeres hold

Michael Rask er seniorkonsulent og projektleder i Groupcare. Han står for at hjælpe nye kunder med implementering af vores medlemsløsninger, ligesom han assisterer eksisterende kunder med forskellige konsulentopgaver.

Michael Rask

Sikker implementering

Vores konsulenter og projektledere har mange års erfaring med implementering og gennemførelse af it-projekter i medlemsorganisationer, så vi sikrer at jeres forening kommer smidigt igennem processen. Vi sammensætter et projektteam, der har tekniske-, projektledelses- og foreningskompetencer, da det giver den bedste implementering med konsulenter på projektet, der kan tale direkte med sekretariatets medarbejdere, uden at det bliver for ”teknisk”.

Afklaring af organisationen

Afklaring: Hvad er I for en organisation? Hvilke udfordringer og brændende platforme står I overfor? Hvad er særegent ved netop jer? Hvilken mission, vision og værdier arbejder I ud fra? Hvad er foreningens DNA?

Implementering af nyeste medlemsteknologier

Implementering: Vi installerer og implementerer en sammenhængende løsning, der sikrer jer den nyeste medlemsteknologi, som er fuldt integreret i foreningens organisatoriske setup.

Afklaring af IT og processer

Idriftsættelse: Vi hjælper jer igang med systemet og sørger for, at det hele fungerer.

Digital udvikling af organisationen

Udvikling: Vi fokuserer afsluttende på den teknologidrevne udvikling af organisationen. Vi hjælper jer med at blive dygtige på data samt nye digitale muligheder og arbejdsgange. Vi ser dette som kernen i alle projekter, at foreningen står udviklingsparate og stærkere tilbage.

Nyeste teknologi til fornuftig pris

Nyeste teknologi til fornuftig pris
Nyeste teknologi til fornuftig pris

Fordi Membercare er baseret på standard, er foreningen sikret en altid opdateret løsning på nyeste teknologi, da Membercare årligt opdateres på baggrund af den fælles udvikling. Det betyder, at nye funktioner i Membercare kommer alle brugere til gode uden ekstra omkostninger, fordi det bliver en del af den fælles standardløsning.

Derfor er man altid sikret at være på den nyeste teknologi – til forskel fra udviklingsprojekter (ikke-standard løsninger), der efter en årrække er forældet og derfor ofte kræver en dyr og tidskrævende opdatering bare for at komme på tidssvarende teknologi.

Et udsnit af vores glade kunder