Kontorrobotter til fremtidens foreningsadministration

Den sammenhængende medlemsmodel
Tilmeld dig her!

Førhen var robotter noget der kun eksisterede i fremtidsfilm om det fjerne årtusind. Men sådan er det ikke mere. I dag er vi klogere på hvad robotter rent faktisk er, og de seneste år har smarte robotter vundet indpas flere steder i vores dagligdag. På dette gratis morgen-seminar sætter vi fokus på kontor-robotter og foreningsarbejdet.

For kontor-robotter rummer store muligheder for professionelle foreninger. De kan for eksempel arbejde 24/7 – 365 dage om året. Imidlertid rejser der sig dog en række spørgsmål:

  • Hvad er kontorrobotter helt præcist – og hvilke begrænsninger har de?
  • Hvilke administrative processer er velegnede til robotter?
  • Hvad sker der med medarbejdere, hvis foreningen får kontorrobotter?

Groupcare inviterer i samarbejde med Basico til morgenmøde om kontorrobotter i den professionelle foreningsadministration.

Basico giver en generel introduktion til kontorrobotter med fokus på at få medarbejderne med på ”robottoget”. Basico fokuserer på, hvordan medarbejderne bliver ”venner” med den nye teknologi, og hvordan man undgår, at robotter bliver et nyt IT-projekt med distance til medarbejderen.

Derudover vil I høre mere om, hvordan robotterne kan afhjælpe jer, så I får skabt mere tid til det arbejde der skaber værdi for foreningen, ligesom I får mulighed for at se en robot blive ”bygget”.

Dagens indlæg:

Velkomst og introduktion – hvad er en kontorrobot?. V. Lisbeth Bekker, Adm. Direktør, Groupcare

Anvendelse af kontorrobotter med fokus på brugervenlighed, eksekverbarhed og ejerskab. V. Jacob Poulsen, Managing Partner, Basico

Praktisk opbygning af en robot. V. Lasse Rindom, Senior Consultant, Basico

Kom nemt i gang med Kontorrobotter. V. Lisbeth Bekker, Adm. Direktør, Groupcare

2018-06-01T12:20:01+00:00