Morgenmøde: Inspiration til det gode Folkemøde

Den sammenhængende medlemsmodel
Tilmeld dig her

Folkemødet trækker flere og flere deltagere for hvert år, og mange af de vigtigste aktører i civilsamfundet er til stede. Men hvad kan man som forening gøre, for at få mest muligt ud af Danmarks største politiske festival? På dette gratis morgenmøde kan du få inspiration til det gode Folkemøde.

Hvis du har deltaget på Folkemødet kender du det godt: Der er så mange debatter, foredrag og events, at det er svært at overskue det hele. For den lille forening udgør det en særlig udfordring, da det kræver mange ressourcer for at komme igennem med sit budskab.

Men Folkemødet er samtidig en fantastisk fest – og det perfekte sted at få ny viden og knytte nye kontakter.

Formålet med dette morgenmøde er, at du som deltager vil blive klædt på og få inspiration til ”det gode” Folkemøde. Der vil være såvel inspirationsoplæg som netværk med andre foreningsprofessionelle deltagere.

Hør spændende oplæg fra:

Ulrikka Brændgaard der professionel foreningsrådgiver og tidligere Udviklingschef i Venstre samt chefkonsulent i Landbrug og Fødevarer. Ulrikka har rig erfaring med planlægning af Folkemødedeltagelse og vil give hendes forslag til forberedelse af det gode Folkemøde.

Anna Yding Berthelsen der er udviklingskonsulent i Alkohol og Samfund. Anna vil fortælle om deres erfaringer og hvordan man som forening på budget kan få mest mulig ud af sin deltagelse uden at ruinere foreningen.

2019-04-11T09:10:37+00:00