Hvervning og rekruttering – få flere medlemmer!

Den sammenhængende medlemsmodel
Tilmeld dig her

Hvervning er for mange foreninger altafgørende. Flere medlemmer giver ikke kun legitimitet, men fremtidssikrer også økonomien. Så hvordan kan man som organisation styrke sin hvervning? Og hvad skal man være særlig opmærksom på?

På dette kursus får du værktøjer til at tage hvervningsprocessen i din forening til et nyt niveau.

Kurset er baseret på foreningsmodellen, der tager foreningen omkring syv centrale faser i arbejdet med hvervning og rekruttering. Med fokus på det digitale spor indtænkes desuden tilgængelige digitale virkemidler og data til at udvikle nye arbejdsgange, der tager hånd om hele medlemsrejsen.

Herunder arbejdes med det organisatoriske udgangspunkt samt foreningens brand, hvilket skal bidrage til, at I kan afdække relevante budskaber og aktiviteter i hverveindsatsen.

Med modellen for I hjælp til at strukturere og organisere arbejdet med hvervning, og I klædes på til at arbejde med medlemstilfredshed samt tilrettelægge aktiviteter så medlemmerne bliver ambassadører og et aktiv i hvervningen af nye medlemmer.

Det får du ud af dagen:

  • Organisatorisk bevidsthed og fokus på fastholdelse og hvervning
  • Gennemgang af arbejdsgange, budskaber og aktiviteter i arbejdet med hvervning
  • Konkrete forslag på succesfuld hvervning
  • En afprøvet model som road map til arbejdet
  • Netværk med andre foreningsprofessionelle deltagere

En lækker fælles frokost er inkluderet i prisen.

Deltagerantallet er begrænset – og pladser optages ud fra først til mølle pricippet.  

NB: Kurset tilbydes også som et individuelt tilpasset rådgivningsforløb for den enkelte forening. Kontakt Emil Hovøre Anderseneha@groupcare.com for mere information.

2019-03-14T15:49:44+00:00