Groupcare søger en udvikler

Der sker en masse spændende ting i Groupcare for tiden. Vi skal er bl.a. i gang med at udvikle en ny selvbetjeningsplatform, som kombinerer funktionaliteten fra vores nuværende to løsninger; Membersite og Community.

Til denne opgave har vi brug for en udvikler, der er stærk på den brugerrettede del af løsningen.

Vores udviklingsteam består i dag af fire udviklere og en teamleder.

Vi udvikler primært i .Net (C#). Vi forventer, at du har erfaring med C#, MVC og .Net Core.

Vi forventer at du:

  • Har erfaring med C# .Net
  • Har kendskab til .Net Core
  • Er selvstændig og team-orienteret
  • Har kendskab til Microsoft Azure

Der udover er kendskab til foreningsmarkedet i Danmark, Norge og Sverige en fordel.

Dit arbejde

Som ansat hos Groupcare kommer du til at arbejde tæt sammen med udviklingsteamet, samt vores konsulenter, og du vil få opgaver, der passer netop til dig. Vi går meget op i, at du skal udvikle dig sammen med os andre.

Om Groupcare

Groupcare er it-servicepartner og rådgiver for professionelle foreninger og medlemsorganisationer. Siden 1999 har vi arbejdet med foreningers dagligdag, hvorfor vi ved hvad der skaber værdi for dem og deres medlemmer.

Vi styrker vores kunders forretningsgrundlag gennem it-løsninger og medlemsservices, der tager udgangspunkt i den enkelte organisations dagligdag og behov. Vores mål er, at udvikle, støtte og servicere nordiske foreninger på baggrund af viden om samspillet mellem forening, medlem og it.

Har du lyst til at være med til at bygge nordens førende medlemssystem, så send en e-mail til Produktchef Jesper Jensen Nørregaard på jh@groupcare.com

2019-10-29T15:06:40+00:00