Gør IT til en katalysator for udvikling – Oplev fordelene ved sammenhængende medlems-IT

Den sammenhængende medlemsmodel
Tilmeld dig her

Kom og bliv inspireret den 7. november hos Akademikernes A-kasse, når Groupcare sammen med Tieto giver indblik i de mange muligheder ved sammenhængende medlemsadministration.

På denne inspirationsworkshop vil vi præsentere dig for nyeste funktionaliteter og integrationsmuligheder, der kan være med til at sætte en ny retning for din forening.

Se blandt andet:

  • Den sammenhængende medlemsløsning. Få en demonstration af Groupcares sammenhængende medlemsløsning og bliv inspireret på, hvordan det kan skabe værdi i både jeres medlemsrettede arbejde og jeres daglige administration.
  • Se hvordan en moderne selvbejteningsløsning baseret på standard kan se ud – og hør mere om hvad det kan gøre for at skabe engagement og aktivitet blandt jeres frivillige.
  • E-boks for foreninger og ESDH i et integreret setup. Tieto er en af Nordens førende leverandører af cloudbaserede sags- og dokumenthåndteringssystemer. Se hvordan løsningen 360 Online fungerer med integration til Groupcares sammenhængende løsning – og få en præsentation af “Min sag på nettet”, der tillader medlemmer at tilgå egne sager og dokumenter via selvbetjeningsløsningen Membersite (bag login) og sagsbehandlerne at sende sikker mail retur til medlemmerne.

Arrangementet bliver afholdt den 7. november hos Akademikernes A-kasse.

Vi glæder os til at se dig!

2019-08-16T10:35:04+00:00