Groupcare Akademi – Skab mere værdi i foreningsarbejdet

d. 14. februar 2019

Groupcare Akademi er et nyt fagligt initiativ, der har til formål at hjælpe foreninger til at vokse og udvikles.

Akademiet dækker kurser, rådgivning, undersøgelser, faglige artikler mm. Fælles for aktiviteterne i Groupcare Akademi er fokus på faglighed, vidensdeling og netværk – som er udgangspunktet for alt vi laver.

De faglige kurser og arrangementer har til formål at skabe konkret værdi for din forening. Der vil være to typer kurser. Den ene type fokuserer på funktionaliteter og brugen af Groupcares samlede medlemsløsning, med eksempelvis et kursus om Arrangementshåndtering i Membercare og et kursus om brugen af effektiv selvbetjening til at øge aktivitetsniveauet.

Den anden slags kurser, retter sig til alle foreninger, uanset hvilket medlemssystem man anvender. Disse kurser er mere generelle og sætter fokus på emner inden for organisationsudvikling som fx Succes med hvervning og rekruttering.

Baggrund

Groupcare Akademi er udviklet på baggrund af vores 20 år lange erfaring med foreninger og deres hverdag. Med det nye initiativ ønsker vi i endnu højere grad at understøtte dagligdagen og hjælpe til at styrke forretningsgrundlaget i nordiske foreninger. Vi oplever en efterspørgsel efter et forum med faglighed og vidensdeling centrum – og det ønsker vi med Groupcare Akademi at danne rammerne om.

Kurser og arrangementer

Nedenfor har vi listet samtlige kurser frem til sommerferien 2019. Vi håber du finder noget, du synes virker spændende. Bemærk, at nogle af kurserne har et meget begrænset antal pladser.

Klik på arrangementerne for mere information og tilmelding.

21. februar – Arrangementshåndtering i Membercare (UDSOLGT)

14. marts – Hvervning og rekruttering – få flere medlemmer!

21. marts – Morgenmøde: Digitale transformationer og fremtidssikring af foreninger

11. april – Selvbetjening – Sådan øger I aktivitetsniveauet

25. april – Fastholdelse – hold på medlemmerne!

2. maj – Morgenmøde: Inspiration til det gode Folkemøde

9. maj – Ny funktionalitet i Membercare og Membersite

4. juni – Arbejd strategisk med data!

2019-02-20T14:06:13+00:00