Claus Søgaard Bech 2017-07-26T14:45:48+00:00

Claus Søgaard Bech

Billede af Claus Søgaard Bech

Kontakt Claus
E-mail: cl@groupcare.com
Tlf: +45 26 16 56 32

Uddannelse:
Datamatiker

Chefkonsulent og seniorudvikler

Claus Søgaard har været med fra den spæde start – helt før der var noget der hed Groupcare. Groupcares produkt ’Membercare’, startede som et projekt i EDB-gruppen, og har på sin vej været igennem både SIGMA, Mærsk, IBM og KMD. Claus har sammen med Heine Hoffmann været med hele vejen, og han har således et dybdegående kendskab til forretningen.

Pga. sin erfaring har Claus mange forskellige kasketter. Claus er både leder, it-konsulent og udvikler. I forhold til udvikling er Claus spidskompetencer C#, SQL og ASP.Net. og som konsulent har han i over 10 år været tilknyttet Dansk industri. Her har det for Claus handlet meget om at opbygge gode kunderelationer. Dette kræver ifølge Claus ærlighed, og at man er sig selv. Samtidig skal man dog kunne acceptere kundens holdning, om man er enig eller ej:

I en god kunderelation forstår man nærmest kundens ønsker inden de kommer frem. Nogle gange ved man det næsten bedre end de selv gør, men igen synes de ikke altid, at vi ved nok. Sammenlignet med andre ved vi dog rigtig meget.