Arrangementer 2019-01-16T16:08:58+00:00

Kommende arrangementer

Den sammenhængende medlemsadministration 2019

19. februar 2019, kl. 13-16.00 - Vester Farimagsgade 13, 1606 København V
Kom og få inspiration til hvordan jeres medlemsadministration kan hænge bedre sammen og skabe værdi i det medlemsrettede arbejde. Mange medlemsorganisationer – hvad enten medlemmerne er individer eller organisationer - sukker efter et effektivt og sammenhængende medlemssystem, hvor data er samlet ét sted, så tiden ikke spildes med at synkronisere div. systemer. Et system som lever op til EU persondataforordningen, og giver mulighed for nemt at trække medlemsstatistik som input til det strategiske udviklingsarbejde. Og et system som giver medlemmerne så meget selvbetjening som muligt, til en pris der er til at betale. Alt det kan Groupcare tilbyde.

Tags: |

Arrangementshåndtering i Membercare

21. februar 2019, kl. 9-15 - Vester Farimagsgade 13, 1606 København V
Er du interesseret i at lære mere om Membercares kraftfulde arrangementsmotor og dermed tage jeres arrangementer til et helt nyt niveau? Kunne fx være, hvis du er ny i arbejdet med arrangementshåndtering i systemet, eller blot hvis du trænger til en brush-up i anvendelsen? Uanset hvad, er dette kurset for dig!

Tags: , |

Morgenmøde: Digitale transformationer og fremtidssikring af foreninger

14. marts 2019, kl. 9-10.30 - Vester Farimagsgade 13, 1606 København V
Samfundet står i en forandringsfase, der i høj grad er drevet af den digitale udvikling. Men fokus har hidtil i høj grad været på, hvordan den enkelte borgers hverdag forandres – og dermed ladt effekterne på organisationerne stå i skyggen. På dette gratis morgenmøde lægger vi op til vores store foreningskonference i efteråret ved at kigge nærmere på digitale transformationer og fremtidssikring af foreninger.  

Tags: |

Morgenmøde: Inspiration til det gode Folkemøde

11. april 2019, kl. 9-10.30 - Vester Farimagsgade 13, 1606 København V
Folkemødet trækker flere og flere deltagere for hvert år, og mange af de vigtigste aktører i civilsamfundet er til stede. Men hvad kan man som forening gøre, for at få mest muligt ud af Danmarks største politiske festival? På dette gratis morgenmøde kan du få inspiration fra en række toneangivende foreninger og rådgivere.

Tags: |

Ny funktionalitet i Membercare og Membersite

9. maj 2019, kl. 9-15 - Vester Farimagsgade 13, 1606 København V
Groupcares medlemssystem udvikles løbende og som kunde opgraderes jeres løsning i udgangspunktet en gang om året. Men nyudvikling forudsætter også, at man som bruger kender til de nye muligheder og funktionaliteter – Så hvis du gerne vil sikre, at du udnytter systemets rige funktionalitet fuldt ud, så er dette kurset for dig!

Tags: , |

Afholdte arrangementer

Brugerworkshop vinter 2018

6. december 2018, kl. 9.00-14.30 - Vester Farimagsgade 15 4. sal, 1606 København V
Invitationer til brugerworkshoppen er udsendt til Groupcares kunder. Formålet med brugerworkshoppen er at sikre, at udviklingen af Membercare og Membersite foregår på brugernes præmisser, da den fortsatte udvikling vil ske på baggrund af input, ideer og reaktioner fra bl.a. dig (hvis du altså deltager).

Tags: |

Få de unge ombord! – Skab engagement i foreningsarbejdet

25. oktober 2018, kl. 9.00-11.30 - Vester Farimagsgade 13, 1606 København V
Undersøgelser viser, at unge er meget motiveret for at engagere sig og deltage i frivilligt arbejde - Men alligevel kæmper flere foreninger med at få fat på de unge og engagere dem i foreningsarbejdet. På dette arrangement sætter vi fokus på de unge, og hvad man som forening kan gøre for at få dem ombord og aktiveret i foreningsarbejdet.

Tags: |