Velkommen til Danske Malermestre!

Danske Malermestre har indgået aftale med Groupcare om levering af en sammenhængende medlemsløsning.

14. december 2017

Af: Karoline Vind Tipsmark

Danske malermestre er branche- og arbejdsgiverforening for ca. 1500 medlemmer fordelt på 34 laug, og repræsenterer danske malervirksomheder.

Det er bl.a. Danske Malermestres laug og medlemmer der var i tankerne da foreningen besluttede sig for at investere i et nyt system.

Ole Draborg, Direktør i malermestrene, udtaler:

Vi havde behov for et nyt medlemssystem, hvor medlemmerne kunne indberette lønsummer og forsikringsoplysninger online. Desuden et system, hvor vores laug og lokalforeninger kunne bruge systemet til at komme i bedre kontakt med deres medlemmer, f.eks. ved at udsende sms, få adgang til medlemslister, mv.

Blandt fordelene ved at vælge en sammenhængende medlemsløsning, udover en lettet administration, er bl.a. at Membercare giver mange muligheder for den decentrale medlemsorganisation, både i forhold til indberetning af data, men også i forhold til de lokales mulighed for adgang til data og kontakt til medlemmerne.

Når spørgsmålet falder på at netop Groupcare blev valgt, svarer Ole Draborg:

Groupcare kunne levere disse ting og på en måde, hvor regnskabssystem og medlemssystem er adskilt, således at en opdatering af det ene ikke nødvendigvis forudsætter en opdatering af det andet. Desuden var det attraktivt, at flere af vores kolleger i DA (Dansk arbejdsgiverforening) benytter systemet, og at Groupcare sørger for en løbende opdatering af systemet.

Membercare opdateres nemlig årligt på baggrund af fælles udvikling – det betyder at foreningerne altid har en opdateret løsning på den nyeste teknologi.

I den sammenhængende løsning, som Groupcare leverer til Danske Malermestre er inkluderet:

  • Medlemssystemet Membercare
  • Selvbetjeningsløsningen Membersite
  • Netværksportalen Community
  • Økonomisystemet Microsoft Dynamics NAV 2017 (inkl. integration til Membercare)
  • Nyhedsbrevsklienten MailChimp (inkl. integration til Membercare)

Vil du vide mere om den sammenhængende medlemsløsning levereret af Groupcare, så kan du læse mere her på siden og booke et møde her.

2018-03-13T11:53:35+00:00