KONFERENCE: Den digitale medlemsorganisation 2018 – Sæt strøm til arbejdet

Når forening møder forretning
Tilmeld dig her

Foreningskonferencen 2018 tager den digitale puls blandt nordiske medlemsorganisationer anno 2018. Kom og lad dig inspirere af faglige indlæg, cases og debat der vil give perspektiver og indsigt i de nyeste digitale trends.

Digitaliseringen har ændret foreningens forudsætninger.

Hvor beslutningstagere og ledere før i tiden støttede sig op af ledelsesteorier skrevet af jægerpiloter, officerer og koryfæer fra en svunden tid – kan man i dag træffe oplyste beslutninger på baggrund af rige data fra foreningens sammenhængende IT-systemer.

Og hvor det tidligere var en luksus med selvbetjening – er det i dag en selvfølge for den digitale forening, at medlemmer og lokalaktive tilbydes brugervenlig selvbetjening, der gør det lettere at investere sin tid i foreningens arbejde.

Men med ændrede forudsætninger kommer også nye udfordringer og dilemmaer. Foreningskonferencen 2018 vil under temaet “Den digitale medlemsorganisation – sæt strøm til arbejdet” belyse udfordringerne såvel som de mange nye muligheder og trends. Så hvis du ønsker at blive opdateret på nyeste digitale foreningstrends af førende digitale praktikere og cases – skal du sætte kryds i kalenderen den 9. oktober 2018.

Konferencen vil blandt andet komme omkring emnerne:

  • IoT – Internet of Things i et foreningsperspektiv
  • Robotteknologi og digitalt foreningsarbejde
  • Betydningen af den digitale leder
  • De etiske problemstillinger ved den databaserede forening
  • Digital transparens til at skabe organisatorisk gennemsigtighed

Der er garanti for nye perspektiver og inspiration for alle – uanset typen af medlemsorganisation man repræsenterer.

I løbet af de kommende uger vil det samlede program løbende blive præsenteret. Men vi kan nu løfte sløret for årets første oplægsholder på programmet – Pernille Tranberg:

Dataetik – det nye grønne v/ Pernille Tranberg

Hør om organisationer der arbejder med dataetik og hvorfor de gør det. Pernille vil fortælle om dataetik og hvordan privatliv og individets ret til at kontrollere egne data bliver et af fremtidens vigtigste konkurrenceparametre. Dataetik er ved at udvikle sig til et samfundsansvar lige som det at ‘være grøn’ er i dag – men hvordan det kan øge den digitale tillid til din organisation? Pernille runder nationale og internationale forbrugertendenser og lovgivningen med en stribe konkrete eksempler på, hvad dataetik er, og hvordan virksomheder arbejder med det indenfor alle områder af ny teknologi.

Pernille Tranberg rådgiver til daglig virksomheder, organisationer og offentlige organisationer om dataetik og bæredygtige data i DataEthics Consulting.

Har du eller en kollega desuden besvaret spørgeskemaet til årets foreningsundersøgelse, så kan I deltage for kun 995 kr. mens normalpris er 1.990 kr.

2018-03-13T10:27:52+00:00