Torsdag i sidste uge havde vores direktør, Lisbeth Bekker, fornøjelsen af at sidde til bords med udenrigsministeren og den danske ambassadør i Stockholm, for at fortælle om Groupcares erfaringer med Vitus-forløbet og det svenske marked.

d. 18. december 2016Øresundsbroen

Middagen var arrangeret af den danske ambassade i Stockholm i forbindelse med udenrigsministerens besøg i Sverige. Groupcare var inviteret med som deltager i Vitus-forløbet under Eksportrådet, fordi vi allerede med succes har formået at omsætte strategi og indsatser til de første kunder i bogen.

Lisbeth kunne fortælle ministeren og de andre deltagende virksomheder om, hvordan vores tilgang har været baseret på omhyggelig forberedelse og tæt samarbejde med ambassaden i Sverige. Gennem Vitus har vi fået tilknyttet en eksportrådgiver på ambassaden, der blandt andet hjælper os i forbindelse med kundemøder og i planlægningen af arrangementer i Sverige. Ét råd var således, at aktivt sparre og udnytte de lokale samarbejdspartnere og kapaciteter man kan få, da det for os har været guld værd ift. at bryde igennem på markedet.

Desuden kunne Lisbeth fortælle om, hvordan svenske og danske medlemsorganisationer i det store hele ligner hinanden. Både i Danmark og Sverige ser vi nu, at digitalisering og mulighederne ved selvbetjening og automatising er kommet på dagsordenen.

Middagen var en god oplevelse, og vi takker for invitationen.