Foreningskonferencen 2017 blev et hit

d. 10. oktober 2017

Foreningskonferencen 2017 blev et hit

Der var udsolgt til den årlige Foreningskonference, som i år fandt sted hos Cfl på Østerbro.

Knap 120 deltagere – ny rekord – primært bestående af ansatte i medlemsorganisationer havde meldt deres ankomst til en dag som stod i foreningensudviklingens tegn. Særligt den decentrale medlemsorganisation var i fokus, dvs. de aktive/frivillige medlemmer i lokalafdelinger, regioner og lign.

Benjamin Rud Elberth

Her er hvad et par af deltagerne tog med sig fra dagen:

”Super konference – det var bl.a. interessant at erfare de mange fælles udfordringer som forskellige medlemsorganisationer står overfor og at drøfte forskellene.”

Susanne Andersen, medlemschef, DI (Dansk industri)

 

”Indlæggene flettede godt sammen og gav i den grad anledning til overvejelser om, hvordan en forening ser og taler til sine medlemmer og interessenter på en konstruktiv vis ” 

Thorkil Kjær, direktør, Astma–Allergi Danmark

 

”Det var en virkelig god konference og vi fik nogle rigtig gode diskussioner og erfaringsudvekslinger ved vores bord.”

Rikke Nørgaard Nielsen, ansvarlig for medlemskommunikation, Dansk IT

Tak for en inspirerende konference om emnet Den decentrale medlemsorganisation. Konferencen var velorganiseret, og oplægsholderne var meget relevante og bidrog med interessante erfaringer. Jeg har taget mange inspirerende iagttagelser med hjem i arbejdet med vores egen organisationsudvikling.

Paw Kraglund, projektleder, Danes Worldwide

Den efterfølgende evaluering viste, at 89% af deltagerne var enten tilfredse eller meget tilfredse med konferencen som helhed, og imponerende 44% gav konferencen topkarakteren ”Meget tilfreds”.

Vi glæder os allerede til næste års konference. Temaet ligger endnu ikke fast, så har du en god ide, så kontakt os gerne på trg@groupcare.com

2018-03-13T11:58:09+00:00