Foreningernes hus på Folkemødet 2018

Den samlede medlemsløsning

Du er inviteret med på Folkemødet 2018 i afslappede rammer og naturskønne omgivelser, når vi næste år omdanner Lindesdal Pensionat til et Foreningernes hus.

OBS: Et nyt arrangement for Folkemødet 2019 vil inden længe blive publiceret.

Her vil vi med fokus på fællesskab, faglighed og foreninger danne rammerne for et hyggeligt Folkemøde. Perfekt for førstegangsdeltagere eller mindre foreninger. Opholdet vil bl.a. inkludere fælles aktiviteter som traditionel Bornholmsk spisning og valgfrie guidede mountainbike- og/eller vandreture i den flotte bornholmske natur.

Vi mødes allerede onsdag, så vi får en dag til at finde sig til rette, nyde naturen og lære hinanden at kende inden debatterne går i gang torsdag. Værelserne er booket til søndag hvor Folkemødet slutter. For at man skal kan bestemme, hvornår man ønsker afrejse er der ingen fællesaktiviteter eller spisning planlagt søndag.

Pensionatet ligger lige ud til Hammersø og drives af de søde ejere, Kasper og Stine som vil sørge for morgenmad og natmad samt gøre opholdet så hyggeligt som muligt.

Turen tilbydes som et pakkeophold fra onsdag til søndag hvor følgende aktiviteter er inkluderet:Pensionat

  • Stor fælles traditionel bornholmsk middag (onsdag)
  • Guidet mountainbike tur med tilhørende frokost i naturen
  • Guidet vandretur med tilhørende frokost i naturen
  • Natmad serveres hver dag omkring kl. 22 (pånær søndag)
  • Lækker morgenmad hver dag
  • Daglig fælles morgenbrief

Bemærk at rejse til og fra Bornholm er på egen regning og arrangeres selvstændigt.

Der er i alt 10 værelser med forskellig kapacitet og faciliteter. I listen nedenfor ses kort beskrivelse af de forskellige værelsestyper og pris.

Antal værelsestype: Kapacitet: Faciliteter: Pris:
3x køjerum
2-6 pers i hvert værelse Fællesbad + toilet 3.500 kr. pr. deltager (ved over 2 pers)

4.500 kr. pr. deltager (ved 2 pers)

1x køjerum
(4 pladser tilbage)
Maks 6 pers i værelset Fællesbad + toilet 3.500 kr. pr. deltager. Værelset er for enkeltpersoner der gerne vil dele værelse med andre enkeltpersoner.
2x dobbelt (booket) 1-2 pers i hvert værelse Eget bad og toilet 4.500 kr. per. deltager (ved 2 pers)

6.000 kr. pr. deltager (ved 1 pers)

4x dobbelt (booket) 2 pers i hvert værelse Eget bad og toilet 4.500 kr. pr. deltager

*Prisen er angivet pr. person i værelset. Prisen inkluderer leje fra onsdag til søndag samt spisning og aktiviteter beskrevet over tabellen. Prisen er inkl. moms. 

Tilmelding og betaling går gennem Groupcare. Af hensyn til planlægning og efterspørgsel skal betaling foreligge i januar 2018.

Kontakt Karoline Vind Tipsmark via mail kv@groupcare.com eller tlf. +45 5356 4894 for tilmelding eller spørgsmål. Man bedes oplyse antal deltagere og hvilken værelsestype man ønsker at booke.

Bornholm
2018-09-05T15:11:09+00:00