Den sammenhængende medlemsmodel
Tilmeld dig her

Den sammenhængende medlemsadministration 2017

For tredje år i træk afholder vi arrangementet “Den sammenhængende medlemsadministration”. Her kan du få en uforpligtende præsentation af Groupcares sammenhængende medlemsløsning med fokus på understøttelse af den decentrale medlemsorganisation. Du vil endvidere få et indblik i de nye features som er lavet siden sidste år – og dem som er på vej.

Kom og få bl.a.:

  • En præsentation af medlemssystemet Membercare, og se hvordan det kan bruges til den komplekse medlemsadministration, kursus/arrangementshåndtering, integration til økonomisystem og meget andet.
  • Indblik i de mangle muligheder med selvbetjeningsløsningen Membersite, som kan bruges af ikke bare medlemmer, men også den decentrale medlemsorganisation i form af aktive i lokalafdelinger/regioner mm. til at trække medlemslister, sende SMS’er, se medlemsudvikling og meget andet.

En ting er hvad forskellige systemer kan, og hvordan de spiller sammen. Noget helt andet og meget vigtigere er, om nyt medlems-it også kan fungere i sekretariatets dagligdag, og hvordan det kan påvirke foreningens udvikling i positiv retning. Dette ønsker vi at belyse ved at inspirere omkring udviklingsmulighederne forbundet med ny sammenhængende medlemsadministration.