Den sammenhængende medlemsadministration 2017

Den sammenhængende medlemsmodel
Tilmeld dig her

Den sammenhængende medlemsadministration 2017

For tredje år i træk afholder vi arrangementet “Den sammenhængende medlemsadministration”. Her kan du få en uforpligtende præsentation af Groupcares sammenhængende medlemsløsning bestående af medlemssystemet Membercare og selvbetjeningsplatformen, Membersite

Årets arrangement vil have særlig fokus på

  • Databeskyttelsesforordningen. Hvad skal I som medlemsorganisation have særlig fokus på i forbindelse med databeskyttelsesforordningen i relation til medlemssystem og medlemmernes selvbetjening? Få et indtryk af hvordan Membercare/Membersite er i compliance med databeskyttelsesforordningen.
  • Den decentrale medlemsorganisation. Hvordan understøtter Membercare/Membersite den decentrale organisation i form af lokalafdelinger, kredse og andre organisatoriske opdelinger, hvortil der er knyttet aktive/frivillige medlemmer. Fx de lokalaktives mulighed for at trække medlemslister, sende SMS’er, se medlemsudvikling og meget andet.
  • Løbende udvikling. Få et indtryk af hvordan Membercare/Membersite udvikles via SCRUM-modellen, og hvordan Groucpares kunder løbende bliver opgraderet til en yderst fornuftig pris. Du vil også blive præsenteret for nogle af nyhederne i den nuværende Membercare-version og de features som er pt. er planlagt i næste version.

Derudover vil der være et kort indslag fra en tidligere bruger af løsningen, som vil dele ud af erfaringerne med at anskaffe og bruge Membercare/Membersite.

2018-02-26T10:28:18+00:00