Den digitale vej til bedre fastholdelse og hvervning af medlemmer

Den digitale medlemsmodel
Tilmeld dig her

Hvad kan professionelle medlemsorganisationer igangsætte af digitale indsatser for at sikre tilfredse medlemmer, høj fastholdelsesprocent og tilgang af nye medlemmer? – Få svaret ved dette gratis foreningsseminar, hvor Groupcare i samarbejde med Tieto sætter fokus på digital understøttelse af fastholdelse og hvervning af nye medlemmer.

Med dig hjem fra seminaret vil du få en helt ny digital udviklingsmodel til at gennemtænke arbejdsgange, processer og indsatser på tværs af organisationen. Modellen er udviklet på baggrund af snart 20 års erfaring med medlems-IT i professionelle medlemsorganisationer i Norden.

Hør blandt andet hvordan man kan tilrettelægge hverveinitiativer på baggrund af eksisterende medlemsdata. Og hvordan man kan anvende data om medlemmernes brug af service og ydelser til organisering omkring strategien for fastholdelse og hvervning af medlemmer.

Seminaret afholdes d. 21. juni kl. 14.00 – 16.30 i Kvarterhuset Amagerbro, 2300 Kbh S. Det er gratis for ansatte i medlemsorganisationer at deltage ved seminaret, men der er begrænset antal pladser – så tilmelding sker efter først til mølle princippet.

Dagens indlæg:

Lisbeth Bekker, Direktør i Groupcare, vil præsentere og gennemgå den digitale udviklingsmodel, som klæder jer på til at udnytte de digitale muligheder i arbejdet med fastholdelse og hvervning af medlemmer. Lisbeth har over 20 års erfaring fra forskellige toneangivende medlemsorganisationer, som kommunikation og it-chef samt de seneste 7 år som direktør i Groupcare, der er specialiseret i medlemsløsninger og rådgivning af professionelle medlemsorganisationer i Norden.

Casper Holmegaard Nielsen, Sales Executive i Tieto, vil fortælle om brug af cloudbaseret dokumenthåndtering til at opsamle data for at styrke medlemstilfredshed og dele viden internt i organisationen.

Derudover vil der afholdes en kort workshop med udgangspunkt i den digitale udviklingsmodel, så I får mulighed for at diskutere og anvende modellen i praksis samt lade jer inspirere fra arbejdet i andre professionelle medlemsorganisationer.

2018-02-26T10:28:47+00:00