Efter en grundig proces har Danske Bioanalytikere indgået kontrakt med Groupcare om levering af den sammenhængende medlemsløsning.

d. 23. november 2016

Da Danske Bioanalytikere (dbio) lavede en udbudsrunde med tre potentielle leverandører i foråret 2016,
så var Groupcare ikke iblandt. Men i 11 time kom Groupcare med på et wildcard som den 4. potentielle leverandør. Efter en grundig proces, hvor dbio fik assistance af en ekstern it-specialist med stor foreningsindsigt, var det i juni måned jokeren, som dbio bad om at lave en forundersøgelse. Forundersøgelsen er nu lavet og den mundede ud i, at Danske Bioanalytikere og Groupcare 17. november 2016 underskrev en aftale om levering af den sammenhængende medlemsløsning.

Janus Pill Christensen, som er bioanalytikernes organisatoriske dbiochef siger om valget af den sammenhængende
medlemsløsning leveret af Groupcare:

”Vi har valgt Groupcare, fordi vi bliver en del af system, der allerede er udviklet, men hvor der samtidig har været mulighed for, at imødekomme en række af vores organisationsspecifikke behov. Muligheden for at integrere medlemssystemet med en række standardsystemer inden for økonomistyring og dokumenthåndtering skaber desuden tryghed, i modsætning til en situation hvor alt skal bygges op fra bunden, med den usikkerhed der altid vil være forbundet hermed. Så har det selvfølgelig også haft betydning, at Groupcare har vist sig at være meget konkurrencedygtig på prisen”.

I aftalen er inkluderet:

  • Medlemssystemet Membercare
  • Selvbetjeningsløsningen Membersite
  • Netværk- og kommunikationsplatformen Groupcare Community (inkl. integration til Membercare)
  • Økonomisystemet Microsoft Dynamics NAV 2016 (inkl. integration til Membercare)
  • ESDH-systemet 360° Online fra Tieto/Software Innovation (inkl. integration til Membercare).
  • Integration til Mailchimp

Den nye sammenhængende løsning går i luften medio marts 2017.

Vil du vide mere om den sammenhængende medlemsløsning levereret af Groupcare, så tilmeld dig dette gratis-arrangement der finder sted 6. december kl. 9-12 hos DI